NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

LPG corporal i facial

LPG Corporal i facial

El LPG facial o lift massage aconsegueix rejovenir la cara sense arribar a la cirurgia ni als farcits d'arrugues és a dir un efecte lífting visible en poques sessions.

La tecnologia lift massage és un remei natural contra les arrugues. Consisteix en l'emissió de micro-pulsacions en la superfície de la pell per estimular en profunditat les cèl·lules de la joventut (fibroblasts) i aconseguir augmentar la creació natural de col·lagen i elastina elements necessaris per atenuar l'envelliment cutani i donar més fermesa a la pell.

Els resultats del LPG facial són el remodelat del contorn de rostre l'atenuació d'arrugues i solcs d'una forma natural i sense cirurgia.

Fa mal el LPG facial?

El massatge del LPG facial és totalment indolor ja que actua sobre els teixits de forma agradable.

Quantes sessions són necessàries de Lift massage per observar resultats?

El tractament recomanat habitualment consisteix en 12 sessions amb una periodicitat d'1 a 2 sessions per setmana. Les sessions tenen una durada d'uns 35 minuts generalment.

La pell memoritza les estimulacions del LPG facial i prolonga l'efecte lífting de manera que els resultats són visibles des de les primeres sessions.

Per què es produeixen les arrugues?

Amb el pas del temps la pell perd fermesa i elasticitat. Apareixen arrugues es produeix una deshidratació de la pell i el despenjament de manera més pronunciada en cara, coll i escot.

Les agressions externes (canvis de temperatura, exposicions solars, contaminació...) uns hàbits de vida inadequats (alimentació poc equilibrada, el fum del tabac, variacions de pes ....) Així com l'efecte de la gravetat provoquen una indesitjada flacciditat sobretot a la zona del rostre la pell que està més exposada a tot aquests tipus de canvis.

Hi ha alguna solució per les arrugues sense cirurgia ni farcits?

Li oferim una solució 100% natural sense cirurgia i amb resultats sorprenents des de la primera aplicació. Es tracta del nou LPG facial i corporal, un tractament adaptat a les seves necessitats i expectatives totalment indolor respectant cada tipus de pell.

A partir de quina edat puc fer-me un LPG facial?

A partir dels 25 anys s'alenteix la producció de col·lagen i elastina que donen a la pell aquesta fermesa, elasticitat i lluminositat que es perd amb els anys.

El LPG facial i corporal afavoreix la producció natural de col·lagen i elastina per re-densificada i reforçar la pell, allisar reestructurant les arrugues des de l'interior i reafirmar. En funció de la intensitat escollida les aletes del capçal estimulen més o menys intensament (de 4 a 16 Hz) aconseguint com a resultat eliminar les arrugues les bosses dels ulls o la flacciditat cutània.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada