NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Radiofreqüència corporal i facial

Radiofreqüència corporal i facial

La radiofreqüència consisteix en l'aplicació d'ones electromagnètiques, que penetren en les capes més profundes de la dermis sense malmetre les capes superficials, produint el grau d'excitació necessària en cada regió corporal (cel·lulitis, remodelació corporal, estries, zona abdominal específica, reafirmació corporal) o facial (rejoveniment, efecte lífting, tractament antiarrugues, doble mentó i coll). A més disposa d'un programa específic per endurir i aixecar mames i glutis.

Com funciona la Radiofreqüència?

La radiofreqüència exerceix en el teixit una resistència, la qual serà apreciada com a calor, específicament en la part profunda de la pell o dermis. Això es deriva de l'augment en el flux sanguini a la zona tractada, que comporta una major quantitat d'oxigen i eliminació de toxines que afecten la pell.

A més d'això, la calor generada tindrà com a efecte immediat la contracció del col·lagen, la qual cosa s'iniciarà seva reestructuració a nivell profund, disminuint notablement les arrugues, millorant la lluminositat, textura de la pell i principalment disminuint la flacciditat, provocant un efecte lífting.

Finalment, l'estimulació en la circulació provoca una reducció de l'edema en els casos de cel·lulitis i la conseqüent disminució de volum i compactació del teixit connectiu.

La pell del rostre es compon de tres capes diferents:

* una capa visible externa a la superfície anomenada epidermis
* una capa intermèdia rica en col.lagen situada sota la superfície anomenada dermis
* una capa interna sota de la dermis anomenada capa subcutània, també coneguda com la capa de greix que té una xarxa de fibres de col·lagen.

Quan el col·làgen d'aquestes tres capes es fa malbé per efectes de la exposició al sol, de l'herència familiar, o del procés normal d'envelliment, la seva cara comença a cedir ja arrugar.

Lògicament els tractaments que només treballen en la superfície no poden fer res per restaurar el col·lagen en les capes internes de la seva pell.

La radiofreqüència és l'únic procediment no invasiu que reafirma i renova el colàgen de la pell en les tres capes.

Com actua la Radiofreqüència?

La tecnologia de la radiofreqüència escalfa de manera segura la capa intermèdia de la pell i la xarxa de col.lagen de la capa interna, causant un ajust de fermesa immediat a més de millorar el to i la textura. I les millores continuaran i seran més notables durant quatre o sis mesos posteriors al tractament a causa del creixement de nou col·lagen.

Reestructura les fibres de col·lagen, aconseguint un efecte tensor durador.

Resultats immediats: El pacient ha de sentir i observar la seva pell més suau i més ferma immediatament després del seu tractament. També podrà notar alguns efectes en el seu contorn que començaran a millorar la forma de la seva cara.

Millores contínues amb el temps: Després del procediment el pacient haurà de continuar observant millores en la seva pell com a resultat de la producció de més i nou col·lagen, així com alguns efectes addicionals de contorn causats per la reafirmació contínua durant el temps. Aquests efectes continuaran fins als sis mesos.

Es pot aplicar a la cara, coll i altres zones del cos. El tractament dura de 20 a 30 minuts i és innocu.
Després de l'aplicació el pacient pot reprendre la seva vida normal.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada