NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Embolcall d'algues

Embolcall d'aigua

Embolcall corporal d'algues amb efecte auto-tèrmic destinada a aprimar i tonificar tot el cos. Quan les algues es barregen amb aigua s'obté una pasta suau que allibera un calor progressiu.

Aquesta producció de calor va acompanyada d'una efervescència natural que es manté durant el temps d'exposició, de la qual és responsable l'òxid de magnesi que dóna una acció relaxant. En aquelles zones de la pell on s'ha produït aquest augment de temperatura, s'aconsegueix més eficaçment la penetració dels principis actius marins.

Sota la influència d'aquesta calor, el tractament proporciona un efecte relaxant per tot el cos, alhora que contribueix a l'eliminació del dolor. La seva composició especialment rica en minerals, principalment iode i magnesi, elements traça i vitamines, fan que aquest producte sigui també un excel·lent activador metabòlic.

En què consisteix i com es realitza:

Primer s'aplica un peeling exfoliant amb sals marines per obrir els porus. Després, fangs calents i freds en diferents zones del cos, que afavoreixen la sudoració. Mentre els calents ajuden a disminuir la retenció de líquids, activar la circulació i eliminar toxines, els freds tonifiquen.

S'embolica la persona amb plàstic per deixar reposar els fangs i, al final, després d'una dutxa per retirar-los, es nota la pell ultra suau. El tractament acaba amb una infusió i un massatge drenant, amb maniobres molt suaus de bombament i arrossegament de la limfa.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada